JHTC Hangossa kesällä 2015

JHTC:n hauskat kesätenniskurssit Hangossa kesällä 2015

Ilolla voin ilmoittaa teille kaikille, että ensi kesänä Hangon tenniskentillä tulee kurssitoiminnasta vastaamaan pääsääntöisesti JHTC. Olen todella iloinen ja kiitollinen HTK:n päätöksestä ja teen varmasti tiimini kanssa kaikkeni, jotta ensi kesän tennistoiminta kasvaisi entisestään Suomen eteläisimmässä ja sympaattisimmassa kaupungissa. Tiesitkö muuten sen, että Hangossa järjestettiin aikanaan ensimmäiset tenniksen Suomen Mestaruuskilpailut!

Ensi kesän JHTC:n Hangon tenniskurssit tulevat myyntiin viikolla #9. Aloitamme kurssitoiminnan jo 8. kesäkuuta ja kesän aikana järjestämme seitsemän 5. päivän tenniskurssia (ma.-pe.) ja seitsemän viikonlopputenniskurssia (pe.-su.).
Varaathan ajoissa paikkasi Suomen hauskimmille kesätenniskursseille, Loistavaa kevättä teille kaikille ja Clubilla tavataan.

Hangö is always Great!

Kukkamekkoneiti löytää Hangon:

Jari Hedman – jari@jarihedmantennis.fi – +358 400 849464