JHTC ja Jarkko Nieminen Tennis Akatemia yhteistyöhön

Suomen menestynein tennisammattilainen Jarkko Nieminen ja tennisselostajanakin tunnettu huippuvalmentaja Jari Hedman ovat lyöttäytyneet yhteen. Kaksikon tavoitteena on turvata suomalaisen tenniksen tulevaisuus uudenlaisen yritysyhteistyökonseptin kautta.

Niemisen 2012 perustaman tennisakatemian ja Hedmanin viime vuonna käynnistämän tenniskoulun palveluita yhdistämällä luodaan uusi interaktiivinen tapa tehdä yhteistyötä yritysten kanssa. Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti tennistä harrastavat päättäjät, mutta tavoitteena on samalla joukon laajentaminen houkuttelemalla myös muita johtajia uuden harrastuksen pariin.

Houkuttimena tarjotaan ammattimaisesti järjestettyjä yritystapahtumia ja säännöllisiä valmennustunteja. Harjoittelussa kurkistetaan yksilöllisellä tasolla mielenkiintoiseen ammattipelaajien maailmaan. Bonuksena on oivallinen verkostoitumismahdollisuus muiden yritysten johtotehtävissä olevien kanssa.