JHTC starts it´s outdoor season already on the 13th of April, Vamos!

Tennis on alun alkaen ollut ulkopeli, kuten kaikki tiedämme.
Tennis on siitä harvinainen laji, että sen historiaa ei vielä tänä päivänäkään tarkalleen tunneta. Mutta sen tiedämme varmuudella, että 1000 -luvulla ei Ranskassa tennistä pelattu sisätiloissa. Hallitennis on vasta paljon myöhemmin kehitetty versio oikeasta tenniksestä. Kaikki neljä Grand Slam turnausta, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon ja US Open ovat aina olleet ja tulevat olemaan ulkoturnauksia!
JHTC on kehittänyt uuden 10. pelikerran ulkopelivuoron. Aloitamme harjoitukset ulkona jo huhtikuun puolessavälissä, eli viikolla #16. Peliaikamme on ns. “Prime Time” aika, eli klo 18.30-20.30. Pelipaikka Talin Tenniskeskus ja hiekkanurmikentät. Pelipäivämme ovat maanantai ja tiistai, eli jos ilmoittaudut maanantain ryhmään Sinun paikkauspäiväsi on tiistai ja päinvastoin. Ulkopelileirimme päättyy viikolla #22, eli toukokuun viimeisellä viikolla. Aikanaan, kun opiskelin Texasissa pelattiin talvisin pipot päässä ja toppaliivit päällä, Vamos!
Aloita siis ulkopelikautesi jo huhtikuun puolessavälissä JHTC:n sporttisessa ja rohkeassa ryhmässä missä ei pienet tuulet meitä kaada!
Ulkona pelaamisen etuja:
– it just is the real thing
– aina raikas ilma ja välillä aurinkokin näyttäytyy
– haastavampaa, kuin sisätennis
Ulkopelileirin hinta: € 670,00 sis. 24 % ALV. ( € 33,50/h.).
Hinta sisältää:
– hyvät JHTC valmentajat
– hyvät pallot
– hyvät kentät
– 20h. tennistä
– “ruskea tai keltainen jaffa” pelien jälkeen
– 24 % ALV.
Jos Suomen keväässä on kylmä, vika on vaatetuksessa, Ystävät Hyvät!
Care to start your outdoor season with us?!