JHTC goes Mauritius 31.11.-10.12.2015

Tervehdys, Tennisystävämme!

Viime vuosina suuren suosion saavuttanut Mauritiuksen tennismatka saa jatkoa. Lähdemme taas Mauritiukselle pelaamaan tennistä 31.11. – 10.12.2015. Tennismatkamme Mauritiukselle on nyt virallisesti myynnissä ja osa teistä onkin jo ennättänyt varata oman paikkansa paratiisista!!!

Kokemuksen rintaäänellä voin hyvinkin todeta, että kohde on aivan mieletön. Hotelli on hyvin tasokas, siisti ja palvelu erittäin ystävällistä. Tennismatkamme on ”all inclusive” -matka, joten jopa mini-baarin sisältö sisältyy matkan hintaan! Alueella on viisi tasokasta ravintolaa myös käytössänne.

Tennistä pelaamme Mauritiuksella hotellin hyvin hoidetuilla kovilla kentillä viitenä päivänä kolme tuntia/päivä, eli yhteensä 15 tuntia. Huom! Tenniskentät ovat silti veloituksetta käytössänne lähes 24/7 ja mikä parasta kentät sijaitsevat vain kahden minuutin kävelymatkan päässä hotellin vastaanotosta.

Mauritiuksella ei varmasti kenenkään aika käy pitkäksi ja harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit tenniksen lisäksi mm. pelata golfia, pyöräillä, purjehtia, sukeltaa, kalastaa, osallistua kaupunki- ja veneretkille sekä delfiinisafareille, shoppailla, nauttia upeista hiekkarannoista, lukea & rentoutua hotellin omalla hyvin hoidetulla hiekkarannalla ym., ym., your choice my Friends!

Kaikki on toiminut moitteettomasti viime vuosina aina yölennoista alkaen! Suosittelen vilpittömästi kyseistä kohdetta Sinulle/teille, tästä ei enää paljon tennisloma parane!

Mauritius is Sun & Fun with some Great Tennis!