JHTC goes South 2016

Juuri kun ulkopeli alkoi kulkea, alkoi taivaalta sataa räntää.

Päivät on lyhyitä ja synkkyys kohtaa ahdistuksen? Ei hätää, Jari Hedman Tennis Company järjestää sinut, ystäväsi tai koko perheen tennismatkalle etelän aurinkoon. Esimerkiksi jo tutut ja testatut Gran Canaria ja Mauritius ovat marraskuista Mäntsälää varmempia kohteita sään suhteen ja ehkä siksi myös hyvin suosittuja. Ja työn alla on myös uusia kohteita, kuten Dubai, Kypros, Turkki, Florida ja niin edelleen.

Tennismatkoilla pelataan kolme tuntia tennistä/päivä, viitenä päivänä viikossa. Tennismatkoilla on myös vapaapäiviä, jotta ehditte hieman nauttimaan myös kyseisen kohteen nähtävyyksistä, hiekkarannoista, golfkentistä tai ihan vaan ihmeellisen mukavasta jouten olemisesta.

Perhe tai kaveriporukka, me fiksaamme matkat, kentät ja koutsit!

Tennis Company järjestää tennismatkoja myös mittatilaustyönä, 4 – 12 hengen ryhmille. Kerro minne haluatte ja me järjestämme sekä matkan että opetuksen porukallesi.

Hedmangoessouth.png