Hangö Summer 2018

JHTC goes Hangö 28.-30.7 (13)

Iloisia uutisia Hangon suunnalta. JHTC ja Hangon Tennis Kerho, HTK, ovat solmineet useampivuotisen jatkosopimuksen koskien tenniskurssien järjestämisestä Hangossa. Tämän lisäksi ensi kesänä Hangossa on 10 massakenttää ja myös pukuhuoneet ovat uusittu saunojen kera ym. Hangö rules!
Eli Suomen hauskimmat kesätenniskurssit järjestetään tulevaisuudessakin Suomen Hangossa, Vamos!
Kurssien aikataulut on nyt lyöty lukkoon ja löydät ne kotisivultamme. Myös suuren suosion saaneet klinikkatunnit jatkuvat viime kesän tapaan.
Valitse Sinulle ja perheellesi sopivin ajankohta ja ilmoittaudu nyt ensi kesän tenniskurssille. Näin varmistat, että pääset JHTC:n tenniskurssille juuri silloin, kun se Sinun loma-aikatauluusi parhaiten sopii.

Tennisterveisin,
jari h.

Ilmoittautumiset tämän linkin kautta:

linkkikuva hanko