JHTC goes Marbella 7-10.5.2020

Marbellan tennismatka 7.-10.5.2020.
Toukokuussa kevät on jo hyvin pitkällä Costa del Solilla ja pääsemme taas ulos pelaamaan massakentille pitkän kylmän talven jälkeen. Marbellassa pelaamme upean Don Carlos Resort & SPA:n massakentillä. 

Norwegianin lennot Helsinki – Malaga – Helsinki
Suosittelemme Sinulle/teille Norwegianin suoria lentoja Helsinki – Malaga – Helsinki. Norwegianin meno-paluu lennon “low fare” hinta on tällä hetkellä n. € 274,00. Finnair lentää myös Malagaan noina päivinä, mutta lentoaikataulut ovat huonot.
Huom! Haluamansa lennot jokainen varaa itse. Toimithan nopeasti lentojen suhteen, jotta et jää pois kisakoneesta!
Olemme myös järjestäneet kyseisille Norwegianin lennoille yhteiskuljetuksen Malagan lentokentältä Marbellaan Hotel Don Carlosiin ja takaisin.

Lentoaikataulut:
Lähtö: to 07.5.2020, Norwegian LTD5121,  
Helsinki – Malaga klo 07.00 – 10.45
Paluu: su 10.5.2020, Norwegian LTD5120  
Malaga – Helsinki klo 12.00 – 17.35

Majoitus:

Don Carlos Resort & SPA*****
Tarkoitus on hemmotella itseämme ja nauttia luksustason majoituksesta. Don Carlos Resort & SPA sijaitsee meren rannalla trooppisten puutarhojen ympäröimänä, 11 km päässä Marbellan keskustasta. Hotellissa on kuusi huippuravintolaa ja pianobaari merinäköaloin. Samassa yhteydessä on myös suosittu Beach Club, Nikki Beach, jonne menemme vapaapäivänä nauttimaan auringosta, tunnelmasta ja mahtavasta lounaasta. 
Kuvat kertovat kaiken! don-carlos-resort 
Myös tenniskentät sijaitsevat hotellin alueella. 

Superior Double room hinta 7.-10..5. (kolme yötä) 646,00 € sisältäen kehutun aamiaisen. Jos varaat huoneen meiltä, sillä ei ole peruutusoikeutta. Bookingin kautta varaamalla sinulla on peruutusoikeus, mutta huoneen hinta tällä hetkellä on 718,00 €.
Saatavilla kahden hengen huone myös yhdelle hengelle. Huoneen hinta on sama yöpyjien määrästä riippumatta.
Olen varannut alustavasti kahdeksan huoneen kiintiön. Voit varata haluamasi huoneen itsenäisesti bookingin kautta tai ilmoittaa minulle, jos haluat varata Superior Double room kiintiöstä edullisemmalla hinnalla.

Ystävä Hyvä, Sinä varaat vain lennot ja vahvistat minulle hotellivalintasi tähän sähköpostiin, niin kevään huipputennismatka iloisessa seurassa on taattu!
Jos olet lähdössä matkalle yksin ja haluaisit mielelläsi huonekaverin, ilmoita siitä minulle. Katsotaan, jos vaikka osuu samanhenkinen matkallelähtijä olemaan vailla huonekaveria ja tulee match! 🙂

JHTC:n Marbellan tenniskurssi sisältää:
– Lentokenttäkuljetukset: Malaga – Marbella – Malaga
– Jari Hedman Tennis Companyn 8h. tennisohjauksenvalmentajat, kentät, pallot ja mailat tarvittaessa. Valmennuksesta vastaa Don Carlos tennis coaching team ja jari h.
– Palkinnot ja JHTC:n yllätyslahjan.
– Vene- tai katamaraaniretken lauantain tennistuntien jälkeen.
– Yhteiset illanvietot.
– Tennismatkan organisoinnin ja järjestelyt.
Hinta: € 550,00 (joka sisältää taatusti hauskan peli- ja matkaseuran).

Nyt vaan toimit nopeasti ja olet mukana joko helmikuun talvilomamatkalla tai ratkiriemukkaalla tennismatkalla aurinkoisessa Marbellassa! 
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@jarihedmantennis.fi

Bienvenidos!

Tennisterveisin,
jari h. & Kati