JHTC Goes Cervinia, Italy, 6.-13.3.2021

Jari Hedman Tennis Company järjestää perinteisesti kerran vuodessa laskettelumatkan Alpeille.
Tarkoitus oli mennä ensi talvena Val Gardenaan, mutta kohde vaihtui johtuen tämän hetkisestä maailmantilanteesta.
Italiaan mennään edelleen, Val Gardena vaihtui Toblerone vuoren vieressä sijaitsevaan legendaariseen Cervinian alppikylään,
Forza Italia!

Cervinia – italialainen helmi ja maailmanluokan rinteet

Italian korkeimmalla sijaitseva alppikylä on tunnettu monista pitkistä ja leveistä rinteistään. Cervinia jakaa hiihtoalueen jyrkkärinteisemmän Sveitsin Zermattin kanssa, joka tekee alueesta täydellisen kombinaation kaikille. Tämä kohde tarjoaa fantastista laskettelua sekä aloittelijoille, että kokeneemmillekkin.

Cervinia: https://www.alppimatkat.fi/hiihtomatkat/italia/cervinia/

Laskettelumatkoillamme teemana on aina ollut – teet mitä parhaaksi itsellesi koet! Eli voit laskea ryhmässä, illastaa yhdessä muiden kanssa, tai olla omissa oloissa – Sinä päätät! Voin kertoa, että aikuisryhmämme on rautainen ja hauskan leppoisa, tylsää hetkeä ei ole. Voidaan tehdä asioita yhdessä tai erikseen, kaikki on reggae okay!

Hotel Marmore – hotelli keskellä kylää

Marmore avattiin täysin uusittuna jouluna 2017. Hotellilla on täydellinen sijainti pääkadulla. Hotellilla on oma ravintola ja baari jotka tekevät lomastasi täydellisen.  Marmoren korkealuokkaiset huoneet ovat sisustettu rustiikkiseen Aosta -tyyliin.

Huoneissa on laadukkaat sängyt ja suurimmassa osassa huoneita löytyy myös parveke vaikuttavan Matterhornin suuntaan.  Kaikki kylpyhuoneet on sisustettu marmorilla ja kauniilla keramiikalla. Hotellissa on monta eri huonetyyppiä, joka tekee hotellista sopivan kaikille erikokoisille matkaseurueille. Hotellilla on täydellinen ski-in sijainti!

Hotellin baarissa taitava baarimestari tarjoilee erikoisemmatkin drinkit pitkän laskupäivän päätteeksi. Tilaa paikallinen Peroni tai miksei kaikkien tuntema Aperol!

Tunnelmallinen “Ristorante Angelo” tarjoilee maukkasta italialaista ruokaa ja ravintolan laaja viinilista pitää sisällään paljon paikallisia viinejä Piemontesta ja Aostasta. Puolihoidon varanneille asiakkaille ravintola tarjoilee 4-ruokalajin illallinen.

Hotel Marmore: https://www.alppimatkat.fi/hiihtomatkat/italia/cervinia/hotel-marmore/?charterType=winter&seasonTravelType=normal

Lennot Helsinki – Torino – Helsinki
Lähtö
Helsinki Airport: 6.3.2021 klo 17.00
Saapuminen: Turin Airport klo 19.25
Lento: SAS SK7203

Paluu
Turin Airport: 13.3.2021 klo 20.25
Saapuminen: Helsinki Airport klo 00.25
Lento: SAS SK7204

Cervinian laskettelupaketti sisältää
– Lennot, Helsinki – Torino – Helsinki
– Lentokenttäkuljetus, Turin Airport – Cervinia – Turin Airport
– Puolihoito – 6 päivää
– Hissilippu – 6 päivää

Cervinian laskettelumatkan hinta
– 2hh: € 1.862,00 / hlö
– 1hh: € 1.867,00

Tiedustelut ja varaukset
jari hedman
E-mail: jari@jarihedmantennis.fi
Tel: 0400 849464

Vastuullinen matkanjärjestäjä
STS Alppimatkat
E-mail: info@alppimatkat.fi
Tel: 09 671314

Matkanjohtaja
jari hedman

Skiing is just so much Fun – let´s just do it, Vamos!

Tennisterveisin,
jari h.