Jarkko Nieminen Tennis Akatemia

Jos ei Jari saa sinun peliäsi kuntoon, niin otetaan Jarkko Nieminen Tennis Akatemia avuksi.

Jarkko Nieminen on Suomen kaikkien aikojen menestyksekkäin tennisammattilainen, Jarkon ATP-ranking oli parhaimmillaan 13. Ihan samaa tasoa emme uskalla sinulle luvata, mutta nyt pääset osalliseksi samoista valmennusopeista ja samalla autat lupaavia nuoria pelaajia kehittymään kohti maailman huippua.

Jarkko Nieminen Tennis Akatemia on 2012 perustettu tehovalmennusryhmä, jossa on 15 vakituista ja 5 vaihtuvaa nuorta pelaajaa. Akatemian tarkoitus on varmistaa suomalaisen tenniksen jatkuminen WTA- ja ATP-huipulla vielä senkin jälkeen kun Jarkko lopettaa oman uransa.

 

Tennistä sinulle ja yrityksellesi Jarkon ja Jarin johdolla.

Järjestämme sinulle säännöllistä tennisvalmennusta nykytasostasi riippumatta joko yhdessä muiden yrityspäättäjien tai valitsemasi sidosryhmän kanssa. Kirsikkana kakussa järjestämme yksilöllisiä ja ammattimaisia yritystapahtumia, joissa pääsette kurkistamaan yksilöllisellä tasolla tennisammattilaisten maailmaan. Tässä on oivallinen mahdollisuus verkostoitumiseen tai tärkeiden sidosryhmien tapaamiseen mielenkiintoisen harrastuksen parissa – ja samalla kunto ja jaksaminen paranee.

Jarkon ja Jarin lisäksi myös Veli Paloheimo toimii valmentajana ja Jarkko Niemisen Tennis Akatemian laji- ja fysiikkavalmentajat italialaisen johtajansa Federico Riccin johdolla varmistavat tennispalveluittemme korkean tason. Oman pelitasosi pääset tarkistamaan viimeistään Tennis Akatemian nuorten lupausten ja tenniskoulun asiakkaiden keskinäisissä otteluissa.

11836881_465818023590004_3818806908524136946_n

Lähetä jarille sähköpostia info@jarihedmantennis.fi ja sovitaan sinulle tai yrityksellesi sopivimmasta järjestelystä.