Yritystennistä Kalastajatorpan Tennisklubilla

Ilolla voimme teille kertoa, että Jari Hedman Tennis Companyn ja Kalastajatorpan Tennisklubin välinen yhteistyö jatkuu myös tulevana kesän.
Tulemme järjestämään “Torpalla” touko-, kesä- ja elokuussa, 14.5.2018 alkaen, yritysten virkistys- ja TYKY-päiviä sekä erilaisia yritystilaisuuksia, yritystapahtumia ja henkilökunnan tenniskursseja -liikuntapäiviä toiveidenne mukaan. Teemme sen teille räätälöitynä avaimet käteen periaatteella.

nettiin_klubitalo

Anna meidän suunnitella/ehdottaa esimerkiksi yrityksenne henkilökunnalle tapahtumaa teemalla “Tennis 4 everyone”, jossa tutustutetaan kaikki osanottajat tenniksen riemuihin ja saloihin. Puitteet Kalastajatorpan Tennisklubilla ovat aivan huippuluokkaa. Suunnitellaan yhdessä henkilökunnallenne tai asiakkaillenne ikimuistoinen tenniksen täyteinen elämyspäivä Suomen hulppeimmalla Tennisklubilla.
Sää Kalastajatorpan Tennisklubilla: http://www.vackertvader.se/munkkiniemi/alla

YRITYKSEN “GRAND SLAM” TURNAUS:
Jari Hedman Tennis Company järjestää yrityksenne asiakkaille tai henkilökunnalle sopivan virkistyspäivän esim. teemalla “TENNIS 4 EVERYONE”.
Ohessa esimerkki leppoisan hauskasta virkistyspäivästä upealla Kalastajatorpan Tennisklubilla.

“Tennis 4 Everyone” tapahtuman runko:

Tapahtuma käynnistyy:
– klo 12.00 kokoontuminen Kalastajatorpan Tennisklubilla. Isännän tervetulotoivotus sekä ryhmien jakaminen tennistaustan mukaan JHTC:n toimesta.

Siirrytään kentälle:
– vasta-alkajille omat valmentajat ja tekniikkapallot, jos tennismaila & keltainen pomppiva pallo ovat vielä uusia tuttavuuksia.
– kentällä yhteinen alkulämmittely kaikille osanottajille.

Harjoitukset käynnistyvät:
– klo 12.30-14.00, 1,5h. harjoitus-sessio ammattitaitoisten JHTC:n valmentajien johdolla pilke silmäkulmassa. Harjoitusten vauhti ja vaativuustaso muokataan osallistujien tason ja kunnon mukaan.

Tauko ja taktiikkapalaveri:
– klo 14.00-14.30 “taktiikkapalaveritauko”, jolloin tarjolla kevyttä välipalaa, esim. kahvit ja wrapit. Valmentajat ohjastavat omia pelaajiaan ja joukkueitaan tulevaan leikkimieliseen “Tennis 4 Everyone” turnaukseen.

Mestaruuskisat:
– klo 14.30-15.30 tilaisuus huipentuu yrityksen 60 min. “Tennis 4 Everyone” turnaukseen, jossa ratkotaan huumorimielellä parhaat pallon poimijat ja ovelimman taktiikan laatineet pelaajat.
– “Tennis 4 Everyone” turnauksen pistelaskussa otetaan huomioon pelaajien tasoerot, kaikilla on oltava mahdollisuus menestyä tässä leikkimielisessä kisassa.

Palkintojen jako ja ruokailu:
– lopuksi klo 15.30 palkitaan Kalastajatorpan Tennisklubilla päivän “Tennis 4 Everyone” turnauksen voittajat ja tsempparit hienoin pokaalein, joissa kaiverrettuna yrityksen logo ja ansaitut voitonmaljat nautitaan yhdessä Tennisklubilla.
– tilaisuuden jatkaminen ja tarjoilut, esim. grillibuffet onnistuu Tennisklubilla, josta löytyy myös saunat. Saunat on mahdollista varata myös Hotelli Kalastajatorpalta.

11111801_465817860256687_5312392034677046977_o

“Tennis 4 Everyone” tapahtuman hinta ja kesto: € 116,00 /h /kenttä + 24 % ALV. (max. 4hlö./kenttä). Tapahtuma on kestoltaan  2 – 4h., asiakkaan toiveiden mukaan.

“Tennis 4 Everyone” tapahtuman hinta sisältää:

– Kalastajatorpan Tennisklubin massakentät 3h.
– JHTC:n ammattitaitoiset ja kannustavat valmentajat
– hyvät Tretorn pallot
– Wilson lainamailat tarvittaessa
– musiikin harjoittelun taustalle
– yrityksen logolla kaiverretut pokaalit voittajille
– iloisen mielen ja ikimuistoisen päivän kaikille

JHTC:n kertaveloitus tapahtuman suunnittelusta, organisoinnista ja järjestelyistä:
€ 250,00 + 24 % ALV.

Vietetään yhdessä hauska ja liikunnallinen päivä tenniksen parissa – Let´s just do it!

Tennis is our Business!

Krogerus Invitational Tennis Championships Event 30.8.2017

Nomura Branch Tennis Day 16.8.2017

Pinebridge Invitational 1.6.2017

PineBridge Invitational Tennis Trophy 1.6.2017