Early Bird & Morning Tennis ja Brunch & Lunch Tennis

EARLY BIRD-, MORNING- ja BRUNCH & LUNCH TENNIS 30.5 – 30.6.

Ohessa Jari Hedman Tennis Company´n kesäkuun viikoittaiset Torpan valmennusryhmät. Pelikertoja on yhteensä viisi (5), eli pelaat kerran viikossa valitsemanasi päivänä ja aikana yhteensä seitsemän ja puolituntia (7,5h.). Tervetuloa pelaamaan kanssamme, olit sitten ottamassa vasta ensi askeleita tenniksen maailmassa, tai olet jo melkoinen tennis-ässä, me olemme Torpalla juuri Sinua varten! Myös ystäväsi ovat tervetulleita pelaamaan kanssamme.
Valmennuksesta vastaavat JHTC:n iloiset ja kannustavat ammattivalmentajat. TENNIS on POP!

JHTC:N AAMUN, AAMUPÄIVÄN JA KESKIPÄIVÄN VALMENNUSRYHMÄT

– Early Bird Tennis Club klo 07.00-08.30 (ti, ke, to tai pe)
– Morning Tennis Club klo 09.30-11.00 (ma, ti, ke, to tai pe)
– Brunch & Lunch Tennis Club klo 11.00-12.30 (ma, ti, ke, to tai pe)

– pelipaikka: Kalastajatorpan Tennisklubi, Munkkiniemi
– ajankohta 30.5.-30.6.
– pelikertoja: viisi (5)
– valmennustunteja yhteensä: seitsemän ja puolituntia (7,5h.)

EARLY BIRD TENNIS CLUB klo 07.00-08.30


Aloita päiväsi parhaalla mahdollisella tavalla, puolitoista tuntia (1,5h.) tennistä heti aamusta leppoisan hauskassa tennisryhmässä. Aurinko paistaa, on virkistävän lämmin sää, linnut laulavat, aamun kosteus on vielä hetken läsnä, ja ei muuta kuin pallo peliin ja harjoitukset käyntiin, Vamos!

Early Bird Tennis Club ryhmä harjoittelee aina noin 60 minuuttia ja viimeinen puolituntia pelataan erilaisia pelejä / pisteitä. Pelaajat jaetaan yhteisen rentouttavan aamuvenyttelyn jälkeen tasoryhmiin, ja siitä se tennis-aamu käynnistyy.

Aamun Torpalla kruunaa aamupala terassilla treenien jälkeen mukavien pelikavereiden kanssa – voiko ihanammin päivän enää alkaa?! Tennisklubilla on erittäin hyvä ja maukas aamupala buffee hintaan € 12,00 / hlö.

EARLY BIRD TENNIS at KALASTAJATORPAN TENNIS CLUB is just so much FUN!


MORNING TENNIS CLUB klo 09.30-11.00

Nauti aamutenniksestä lintujen konsertin soidessa kauniissa puistomaisessa ympäristössä. Ei ole ihme, että Kalastajatorpan Tennisklubia sanotaan maamme komeimmaksi tennisklubiksi. Tule Sinäkin kokemaan kanssamme nämä ikimuistoiset Torpan aamut tenniskentällä.

Puolitoista tuntia tasokasta ja vauhdikasta valmennusta mukavassa seurassa, ja sen päälle kenties raikas ja maukas salaatti Torpan aurinkoisella terassilla mukavien pelikavereiden kanssa, mitäs sanot?

Aamutennis ryhmän pelaajat jaetaan aina tasoryhmiin ennen harjoitusten käynnistymistä, jotta kaikki nauttivat pelaamisesta / valmennuksesta. Me olemme Torpalla opettamassa Sinulle tenniksen perusasioita, hienouksia, saloja ja taktillisia kuvioita. Olet aloittamassa tenniksen pelaamisen, olet pelannut tennistä jo muutaman vuoden tai olet jo melkoinen tennisässä, olet enemmän kuin tervetullut pelaamaan kanssamme. Me autamme Sinua kehittymään tenniksen mielenkiintoisessa maailmassa, piste!


BRUNCH & LUNCH TENNIS CLUB klo 11.00-12.30

Brunch & Lunch tennisryhmä Torpalla on huikea tapa viettää keskipäivää. Hyvät treenit (60min.), ja hauskat pelit (30min.) päälle takaavat onnistuneen ja tenniksen täyteisen keskipäivän. Pelien jälkeen on mahdollista nauttia maittava lounas mukavien pelikavereiden kanssa Torpan aurinkoisella terassilla, voiko keskipäivän enää paremmin viettää?

Liity Sinäkin leppoisaan Brunch & Lunch ryhmään, takaan, ettet päätöstäsi kadu, Ystävä Hyvä. Ryhmässä pelaa sekä naisia & miehiä, ja kenties myös Sinä?!


EARLY BIRD-, MORNING- ja BRUNCH & LUNCH TENNIS RYHMIEN HINNAT

HINTA: € 295,00 / hlö / pelikertoja viisi (5) / valmennustunteja 7,5h. / sis. alv.
KERTAMAKSU: € 59,00 / hlö / valmennusta 1,5h. / sis. alv.

Torpalla tavataan Ystävät Hyvät!