San Remo 3.-6.5.2018

JHTC goes San Remo 3.-6.5.2018

Bonjour Madames & Monsieurs!

Tämän kevään odotettu kolmen päivän tennismatkamme suuntautuu Italian Rivieralle, San Remon hulppeaan kaupunkiin, Vamos!

San Remo

San Remon tennismatkan ajankohta on 3.- 6.5.2018.
Toukokuun alussa kevät on jo hyvin pitkällä Rivieralla ja pääsemme vihdoin ulos pelaamaan massakentille pitkän kylmän talven jälkeen. San Remossa pelaamme legendaarisen Bob Brettin tennisklubilla. Bob Brett toimi aikanaan Boris Beckerin ja Goran Ivanisevicin valmentajana ja on hyvin arvostettu tenniksen ammattilaisten keskuudessa.

Finnairin lennot Helsinki – Nizza – Helsinki
Suosittelemme Sinulle/teille Finnairin suoria lentoja Helsinki – Nizza – Helsinki. Finnairin meno-paluu lennon hinta on tällä hetkellä € 305,00.
Huom! Lennot jokainen varaa itse. Toimithan nopeasti lentojen suhteen, jotta et jää pois kisakoneesta!
Olemme myös järjestäneet kyseisille lennoille yhteiskuljetuksen Nizzan lentokentältä San Remon hotellille ja takaisin.

Lentoaikataulut:
Lähtö: 3.5.2018, Finnair AY 1601, Helsinki – Nizza  klo 08.05 – 10.25
Paluu: 6.5.2018, Finnair AY1602, Nizza – Helsinki klo 20.30 – 00.45

San Remo 1

Ystävä Hyvä, Sinä varaat vain lennot ja vastaat tähän sähköpostiin, niin kevään huipputennismatka iloisessa seurassa on taattu!
Jos olet lähdössä matkalle yksin ja haluaisit mielelläsi huonekaverin, ilmoittele siitä minulle. Katsotaan, jos vaikka osuu samanhenkinen matkallelähtijä olemaan vailla huonekaveria ja tulee match! 🙂
Saatavilla on myös rajoitettu määrä yhden hengen huoneita lisähintaan.

JHTC:n San Remon tennismatka sisältää:
– Lentokenttäkuljetukset: Nizzan – San Remo – Nizzan
– Majoituksen 2hh. Bob Brett Tennisklubin kolmen tähden Solaro Sporting Hotellissa aamiaisineen. www.solarosporting.it
– Bussikuljetuksen lauantaina (5.5.) aamupäivän pelien jälkeen Monacoon ja takaisin.
– Jari Hedman Tennis Companyn 8h. tennisohjauksen, valmentajat, kentät, pallot ja mailat tarvittaessa. Valmennuksesta vastaavat Bob Brett´s coaching team ja allekirjoittanut.
– Palkinnot ja JHTC:n yllätyslahjan.
– Yhteiset illanvietot.
– Tennismatkan organisoinnin ja järjestelyt.
Hinta: € 745,00 (joka sisältää vielä taatusti hauskan peli- ja matkaseuran).

Royal San Remo
Jos haluat hemmotella itseäsi ja nauttia luksustason majoituksesta, voit itsenäisesti varata huoneen San Remon rannalla sijaitsevasta viiden tähden hotelli Royal San Remosta. Hotellilta on noin 1,8 km matka tennisklubille. Tässä tapauksessa tarjoamamme paketin hinta on € 550,00, joka ei siis sisällä majoitusta. www.royalhotelsanremo.com

What´s up ryhmä
Helppoa ja vaivatonta on ilmoittaa ja sopia asioita yhteisen “What´s up” ryhmän kautta, jonka luomme jo ennen tennismatkaa. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvitsemme siis laskutusosoitteen lisäksi myös lähtijöiden puhelinnumerot.

Nyt vaan toimit nopeasti ja olet mukana ratkiriemukkaalla tennismatkalla aurinkoisessa San Remossa! Fabio kollegoineen odottelee meitä jo Bob Brett:in Tennis Klubilla!
Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@jarihedmantennis.fi

Pakkaathan mukaasi aurinkorasvan ja tennismailan lisäksi ison kasan iloista mieltä! Vietetään yhdessä hauska ja ikimuistoinen tenniksentäyteinen loma Rivieralla toukokuussa 2018.

Bienvenue!

Tennisterveisin,
Kati & jari h.

JHTC – Our Service Your Advantage!