Tennismatkat

Kun päivät ovat lyhyitä ja synkkyys kohtaa ahdistuksen? Ei hätää, Jari Hedman Tennis Company järjestää Sinut, ystäväsi tai koko perheen tennismatkalle etelän aurinkoon. Esimerkiksi jo tutut ja testatut Gran Canaria, Kroatia, Garda, San Remo ja Mauritius ovat marraskuista Mäntsälää varmempia kohteita sään suhteen ja ehkä siksi myös hyvin suosittuja.

Tennismatkoilla pelataan puolitoista – kolme tuntia tennistä / päivä, viitenä päivänä viikossa. Kolmen pelipäivän jälkeen pidämme ansaitun vapaapäivän, jolloin voitte nauttia kohteen nähtävyyksistä, hiekkarannoista, golfkentistä tai ihan vaan ihmeellisen mukavasta joutenolosta.

Oli sitten kyse Sinusta / teistä, perheestäsi tai kaveriporukasta, me fiksaamme matkat, kentät ja valmentajat! Lähde yksin, kaksin tai koko perheen voimin, tärkeintä on lähteminen!

Jari Hedman Tennis Company järjestää tennismatkoja myös mittatilaustyönä, esim. 4 – 12 hengen ryhmille. Kerro minne haluatte mennä, ja me järjestämme sekä matkan että opetuksen teille.Tennis under the sun is just so much more fun, Vamos!

Tulevat Tennismatkat